Під Харковом знайшли повішеним місцевого активіста. Оновлено

Фото: Uanews Фото: Uanews
Подія трапилася 5 червня в Чугуївському районі Харківської області.

Про це 5 червня близько 20.30 на своїй сторінці в Facebook повідомив правозахисник Роман Ліхачов. За його словами, чоловік — активіст, родом із селища Есхар.

«У Чугуєві знайшли повішеним активіста з селища Есхар, який боровся з корупцією. Поліція не приїжджала майже годину», — говориться в повідомленні Романа Ліхачова.

У поліції прозповіли, що факт загибелі молодої людини 1994 року народження зафіксований. Тіло було виявлено без ознак насильницької смерті в лісі. Кримінальне провадження відкрито за статтею 115 КК України ( «вбивство») з поміткою «самогубство».


ПРОДОВЖЕННЯ ЧИТАЙТЕ ТУТ: Жителі Есхару вийшли на вулиці містечка через смерть активіста. Фото, Відео


ОНОВЛЕНО 6 ЧЕРВНЯ, 10.00: 

За інформацією ГУНПУ в Харківській області, тіло 23-річного мешканця селища Есхар без видимих ознак насильницької смерті було знайдено у лісосмузі неподалік залізничного полотна. 5 червня близько 12.00 до Чугуївського відділу поліції звернулася 40-річна жителька селища Есхар. Жінка повідомила про те, що її 23-річний син 4 червня о 16-30 пішов з дому та не повернувся. На пошуки чоловіка було орієнтовано особовий склад відділу поліції. Того ж дня близько 20.10 тіло загиблого без видимих ознак насильницької смерті було знайдено у лісосмузі неподалік залізничного полотна. Слідчим Чугуївського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з приміткою «самогубство» Кримінального кодексу України.

На даний час поліцейські встановлюють усі обставини та причини загибелі чоловіка.

Микола Мельник