Підлітка, який був у розшуку три місяці, знайшли на вокзалі у Харкові

http://nnm.me/ http://nnm.me/
13-річний хлопчина, мешканець одного з сел Житомирщини, пішов з дому три тижні дому.

Поневіряючись містами України, він приїхав у Харків. Хлопця знайшли транспортні міліціонери в головному залі вокзалу Харків-Пасажирський.

З`ясувалось, що підліток понад три тижні тому самовільно залишив домівку і наразі його розшукують рідні. 

За наявними обліками 13-річний хлопчина, мешканець одного із сіл Житомирської області перебував у розшуку за Житомирським районним відділом міліції, як зниклий безвісти.

Мандрівник розповів міліціонерам, що у серпні він пішов з дому та вже понад три тижні подорожує різними містами України. Свої дії неповнолітній пояснив тим, що в школі у нього виникли неприязні відносини з однолітками. Тому й відправився в подорож містами України.

Спочатку хлопчина доїхав з рідного села автобусом до Житомира, а потім до Києва. Звідти дістатися до Харкова юному мандрівникові допоміг далекобійник. Прогулюючись містом, невдовзі неповнолітній потрапив до Південного вокзалу. Кінцевою метою юного подорожувальника було дістатися до столиці сусідньої держави. Дуже хотілося хлопчині побачити дане місто і там погуляти.

Цікаво, що громадяни всіляко допомагали мандрівникові та не поспішали сповістити правоохоронні органи про те, що неповнолітня дитина подорожує сама без супроводу дорослих.

На запитання правоохоронців чи подумав він про своїх батьків, залишаючи рідне село, неповнолітній відповів, що знає як вони хвилюються. Тому збирався вже з Харкова сідати на електропоїзд та повертатися додому.

За словами начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський капітана міліції Ігора Склярова, на даний час хлопчик переданий ініціатору розшуку для подальшого з`ясування всіх обставин.

Автор: Администратор сайта