Пікнік з наркотиків влаштував хлопець у лісі

Слідчими Балаклійського райвідділу ГУМВС України в Харківській області неподалік від міста у лісосмузі було затримано 25-річного хлопця, який прямо на природі виготовляв наркотики.

Хлопець, думаючи, що серед дерев його діяльність буде непомітною, розклав усі «інгредієнти» для виготовлення наркотику – металеву миску з темно-коричневою рідиною, оцет, соду, пластикову пляшку з ацетоном, три медичні шприци, поліетиленовий пакунок з рослинами маку, вагою близько 60 грамів, повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Як пояснив правоохоронцям 25-річний молодик, наркотичні речовини він виготовляв для власного вживання без мети збуту. Наразі проводиться перевірка.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Хлопцю загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Проводиться перевірка.

Автор: Менеджер сайта