Пістолет, кастет і балаклави знайшли в авто харків'янина

фото прес-служби ГУ МВСУ фото прес-служби ГУ МВСУ
Працівники міліції Харківського району виявили у 36-річного водія пістолет, кастет та трикотажні маски.

На посту ДАІ в селищі Високий було зупинено автомобіль «Шевроле Лачетті». Під час перевірки документів з’ясувалося, що водієм транспортного засобу є 36-річний мешканець міста Харкова, який того дня перебував в селищі Високий зі своїми товаришами на футбольному матчі, який проходив на місцевому стадіоні.

Під час огляду автівки міліціонери виявили пістолет для відстрілу гумових куль «Стакер 914», 14 набоїв до нього, металевий «кастет» чорного кольору та 3 трикотажні маски.

Чоловік був доставлений до Харківського райвідділу для з’ясування всіх обставин події. Він всіляко намагався переконати правоохоронців, що і гадки не мав, що в його транспортному засобі знаходиться зброя.

Наразі вилучені речові докази направлено до експертів-криміналістів. Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Мету перевезення небезпечних предметів встановлює слідство.

Автор: Администратор сайта