Пограбували аптеку у Харкові. Застрелено провізора

фото з соцмереж фото з соцмереж
Збройний напад на аптеку стався на перехресті вул. Клапцова і Полтавського шляху в Харкові 25 липня.

Працівниками міліції встановлено, що близько 19.30 двоє невідомих зайшли у приміщення аптеки, де в той час знаходилося два провізори: 21-річна дівчина та 42-річна жінка. На момент скоєння злочину молодша з них перебувала у підсобному приміщенні, інша – біля касового апарата.

Невідомі підійшли до скла біля каси, розбили його та вистрілили в ділянку грудної клітки 42-річному провізорові. Після цього вони відкрили чековий апарат та викрали гроші, сума яких наразі встановлюється. Після скоєння нападу зловмисники швидко зникли з місця події.

Почувши шум в залі, молода дівчина вибігла з підсобного приміщення, побачила поранену колегу та негайно викликала "швидку медичну допомогу" і міліцію. Але від отриманих поранень жінка померла до приїзду лікарів. З місця події вилучено речові докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення.

Автор: Администратор сайта