Помер колишній заступник Добкіна

фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Пішов з життя Віталій Алексейчук.

Повідомлення про смерть колишнього заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Віталія Володимировича Алексейчука з’явилося сьогодні вранці на офіційному сайті ХОДА.

Харківська обласна державна адміністрація висловлює щирі співчуття рідним і близьким покійного.

Харківська обласна рада з великим сумом сприйняла звістку про смерть Алексейчука Віталія Володимировича, який у 2010-2012 роках був заступником голови Харківської облдержадміністрації.

Життєвий шлях Віталія Володимировича назавжди залишиться прикладом відданості рідній землі. Присвятивши свої знання, сили, натхнення сільському господарству, Віталій Володимирович зробив багато для зміцнення позицій агропромислового комплексу Харківщини.

Коломацький край, Золочівщина, Дергачівщина, де Віталій Володимирович тривалий час працював на посаді голови райдержадміністрації, сумують разом з усією громадою Харківської області.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу важкої втрати рідним, близьким та колегам. У цю скорботну мить ми всією душею разом з усіма, хто знав, поважав і любив Віталія Володимировича. Світла йому пам'ять!

З глибокою скорботою, С.Чернов, О.Олешко, Л.Давидова, депутатський корпус
Харківської обласної ради

До співчуттів приєднується колектив газети "Слобідський край".

Чималу частку свого життя  Віталій Алексейчук віддав на благо громад Харківської області. І на всіх посадах він завжди був відкритий для людей, у тому числі й для всіх представників засобів масової інформації.

Практично в будь-який час до Віталія Володимировича можна було звернутися за коментарем щодо тієї чи іншої події, запросити на інтерв’ю і бути впевненим, що не почуєш відмову. Простою людською мовою він міг роз’яснити навіть найскладніше питання.

Віталій Алексейчук був істинним фанатом своєї справи. Тільки він міг з такою любов’ю обіймати колоски в Слобожанському полі та вимагати, щоб керівники районів «знали кожну корову на ім’я».

Колектив газети «Слобідський край» щиро сумує з приводу втрати свого великого друга і висловлює співчуття рідним та близьким Віталія Володимировича.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта