Постраждалий під час вибуху газу на Салтівці самостійно доїхав додому, а потім викликав швидку

http://www.objectiv.tv/ http://www.objectiv.tv/
Обгорілий хлопець вибіг з будинку, сів за кермо автомобіля, доїхав до себе додому, викликав швидку допомогу і ліг в холодну ванну.

Про це повідомила дружина Євгена.

У Євгена Виходцева близько 70% опіку тіла. Стан 27-річного чоловіка стабільно важкий.

Про це повідомив заступник завідувача опіковим відділенням міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. проф. Мещанінова Анатолій Литовченко. Він зазначив, що пацієнт знаходиться в свідомості, розмовляє, він поступово виходить з опікового шоку.

- Можна сказати, що динаміка лікування позитивна. Але прогнозів ніяких ми поки не даємо», - підкреслив Анатолій Литовченко. Він зазначив, що від вибуху і пожежі хворий отримав опіки голови, тулуба, рук і ніг, уражень дихальних шляхів немає. Медики поки не можуть сказати однозначно, чи потрібно буде робити потерпілому операцію. Її проводитимуть, якщо у нього будуть глибокі опіки, а це стане ясно через кілька днів.

Як повідомила господиня квартири, в якому був розташований епіцентр вибуху, її зять Євген Виходцев приїхав учора до неї з сім'єю. В автомобілі залишилася донька господині, дружина Євгенія, й трирічна дитина.

«Вони хотіли піднятися всі разом. Але дитина заплакала, і донька залишилася в авто. Коли зять відкрив двері квартири, прогримів вибух, і його відкинуло ударною хвилею», - повідомила жінка.

Нагадаємо, вибух побутового газу стався сьогодні, 2 вересня, у житловому будинку на вул. Метробудівників, 32. Надзвичайна ситуація сталася в квартирі на п'ятому поверсі першого під'їзду.

Автор: Администратор сайта