Повінь у Краснодарському краї забрала життя ста сімдесяти чоловік

В результаті повені в Краснодарському краї загинув 171 чоловік.

26 жертв стихії не опізнані. Звернулося за медичною допомогою 205 осіб, у тому числі 48 дітей, з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано 159 осіб, у тому числі 16 дітей, повідомляє РБК-Україна.

На території Краснодарського краю (в Новоросійську, Геленджику, Кримську та Кримському районі) тривають заходи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, викликаної зливовим паводком.

Найбільш складна ситуація - в Кримську та Кримському районі, де вода піднімалася на 7 м. змити водою і затоплені житлові будинки і цілі села. Це сільська місцевість, де переважають одноповерхові будови. Як пояснили в оперативному штабі МВС Росії, ситуація ускладнилася тим, що сходження води сталося в ніч на 7 липня, коли більшість людей спали в своїх будинках. Дані по постраждалим і загиблим в Кримському районі уточнюються. У райони стихійного лиха стягнуті додаткові сили підрозділів МВС Росії. Райони, що постраждали від повені, взяті під контроль для недопущення мародерства.

Нагадаємо, 6 липня узбережжя Краснодарського краю виявилося затопленим в результаті сильних злив. Зокрема, в Геленджику, де за добу в курортній зоні випала п'ятимісячна норма опадів, в зоні підтоплення опинилися близько тисячі придомових територій. Влада ввела режим НС. За даними Головного управління МВС Краснодарського краю, 7 липня було зафіксовано 87 жертв.

Джерело: РБК-Україна
Автор: Администратор сайта