Поліція перевіряє інформацію про замінування у центрі Харкова (Оновлено)

На місці події працює слідчо-оперативна група Київського відділу поліції та працівники вибухотехнічного управління харківської поліції.

31 жовтня о 12:34 до чергової частини надійшло повідомлення про те, що на телефонну лінію 102 зателефонував невідомий та повідомив, що в будівлі на вулиці Мироносицькій, 22 закладено вибухівку. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області.

Оновлено 31 жовтня о 23.00:

поліція Харкова перевірила інформацію щодо замінування будинку у центрі міста

Жодних вибухових речовин не виявлено. Експертами оглянуто територію загальною площею близько 2300 кв метрів, евакуйовано більше 70 мешканців.
Нагадаємо, 31 жовтня о 12:34 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на телефонну лінію 102 зателефонував невідомий чоловік. Він заявив про начебто закладену вибухівку у будинку на вулиці Мироносицькій.

На місце події для перевірки інформації виїхали співробітники слідчо-оперативної групи Київського відділу поліції, експерти вибухотехнічного управління. Було перекрито рух на перехресті вулиць Іванова та Мироносицької. При огляді території експерти вибухівки не виявили.
Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.
Встановлюється особа, яка зробила хибне повідомлення про замінування.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта