П'яний чоловік відкрив стрільбу в спальному районі Харкова (ФОТО)

Автоматні постріли пролунали на вулиці Слинька в районі семи годин вечора 17 серпня.

Як виявилося згодом, п'яні клієнти посварилися з таксистами. Стрілка та його товариша затримували випадкові перехожі, постраждалих немає.

Як розповіли учасники конфлікту, бійка почалася ще на Салтівці. Двоє чоловіків викликали радіо-таксі. Між водієм та клієнтами виникла словесна перепалка. Один з пасажирів - він був п'яний - кілька разів ударив по машині і нібито пошкодив скло. Потім буйні клієнти зникли вже на іншому, випадковому, автомобілі.

Читайте також: Покалічені трупи двох таксистів знайдені у лісі під Харковом (ФОТО)

На допомогу до таксиста приїхали його колеги. Вони швидко з'ясували, куди попрямували кривдники - їх наздогнали вже на Нових Домах. Тут зав'язалася чергова словесна перепалка. Коли в цій історії з'явився автомат - достеменно невідомо. За словами очевидців, його винесли родички одного з п'яних чоловіків. Взявши зброю, дебошир відкрив безладну стрілянину. Люди чули не менше семи-десяти пострілів.

За словами очевидців, стрілка і його товариша скрутили випадкові перехожі. Чоловіків передали до рук співробітників міліції. Під час стрілянини ніхто не постраждав. Одна з куль влучила в скло припаркованого неподалік автомобіля. 

У прес-службі МВС підтверджують - стрілок та інші учасники конфлікту знаходяться в Комінтернівському райвідділі. Зброю вилучено, з нею працюють експерти.

Джерело: МГ Об'єктив
Автор: Администратор сайта