Ревізія у харківському СІЗО. Знайшли порножурнали, дроти і карти (ФОТО)

Фото ДПтС України в Харківській області Фото ДПтС України в Харківській області
У Харківському слідчому ізоляторі провели обшук.

Як повідомили у ДПтС України в Харківській області, 11 грудня в Харківському слідчому ізоляторі провели обшук. До проведення заходу були залучені додаткові сили та засоби з інших установ області.

Перед проведенням обшуку персонал, задіяний у проведенні обшуку пройшов інструктаж з техніки безпеки, під час якого окремо наголошувалось на неприпустимості порушення прав засуджених, а також неухильного дотримання чинного законодавства. З метою підвищення ефективності проведення обшуку, під час заходу були застосовані сучасні засоби виявлення заборонених предметів.

В ході проведення обшуку у засуджених були вилучені електричні дроти, саморобні нагрівальні прилади, журнали еротичного змісту, гральні карти та інше.

Аналіз результатів обшуку свідчить про те, що режим в слідчому ізоляторі підтримується у відповідності до вимог чинних нормативно-правових актів ДПтС України, профілактична робота щодо недопущення зберігання ув’язненими та засудженими заборонених предметів проводиться на належному рівні.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта