Росіянина зі зброєю впіймали на кордоні з Харківщиною (ФОТО)

Фото Східного регіонального управління державної прикордонної служби України Фото Східного регіонального управління державної прикордонної служби України
Чоловік віз у власному автомобілі зброю і набої.

Як повідомили у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, службова собака харківських прикордонників Джесі знову затримала громадянина Російської Федерації із газовим пістолетом.

До міжнародного пункту пропуску «Гоптівка» на в’їзд в Україну прибув автомобіль марки «Фіат», під керуванням громадянина РФ. Водій обрав смугу руху «зелений коридор».

Перевіряючи документи прикордонники помітили, що 34-річний росіянин хвилюється та знервовано відповідає на запитання. Окрім цього на автомобіль спрацювала службова собака.

Для проведення огляду спільною оглядовою групою автомобіль був перенаправлений на смугу руху «червоний коридор».

Під час огляду салону автомобіля, за сидінням пасажира серед багажу було виявлено газовий пістолет ПМР-90 калібру 9 мм, в кобурі, споряджений 3-ма набоями.

За вказаним фактом співробітниками Харківської митниці Міндоходів складено протокол про порушення митних правил за ст. 471 Митного Кодексу України.

Загальна вартість вилучених предметів становить 1030 гривен (пістолет -1000 грн, набої - 30).

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта