Розстріляли інкасаторів у Харкові. Троє загиблих. Коментар міліції

фото з соцмереж фото з соцмереж
Близько 19.00 біля будинку № 26 на Садовому проїзді невідомі напали на співробітників міліції.

"Невідомі в масках стріляли з автоматів по міліціонерах. Є жертви, - розповідає очевидець Сергій. - Я почув з балкона, що збили велосипедистів. Поки розрулювали ситуацію, під'їхало авто, з якого вийшли люди в масках з автоматами. Почалася перестрілка, яка тривала близько 4 хвилин".

Як розповів житель одного з сусідніх будинків,
правоохоронці, що брали участь у перестрілці, є співробітниками інкасаторської служби.

За неофіційною інформацією, це бійці підрозділу "Титан".

На місці події ситуацію прокоментував перший заступник глави ГУ МВС України в Харківській області Микола Фоменко.

За його словами, в ході нападу загинули три людини. На місці був застрелений цивільний касир, а ще два співробітники ДСО померли вже в лікарні.

Магазин "Посад" був однією з передостанніх точок маршруту. Нападник, за словами Фоменка, був один, розстріляв машину, що рухається, в упор, в лобове скло. Один з інкасаторів встиг вискочити і вистрілити у відповідь, але навряд чи поцілив. Так як нападник, схопивши сумки з грошима, заволодів синім автомобілем "Фольксваген" і  з місця пригоди зник.

Зараз у Харкові оголошено план-перехоплення. Злочинця намагаються зловити по гарячих слідах. Крім того, Фоменко повідомив, що злочинець стріляв з автомата Калашникова, і вже одне це дозволяє припустити, що сьогоднішній напад пов'язаний з попередніми.

Джерело: Вести, АТН
Автор: Администратор сайта