Рясні снігопади та двадцятиградусний мороз очікуються на Харківщині цього тижня

http://www.liveinternet.ru http://www.liveinternet.ru
11 січня в східних областях України пройдуть великі опади, авже 14-15 січня вдарить сильний мороз.

Про це сьогодні сказав на брифінгу директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда, передає УНН.

За його словами, протягом 10-11 січня опади пройдуть практично в усіх регіонах України. І найбільш інтенсивних можна очікувати у Південно-Східних та Східних регіонах України. Температура повітря 10 січня суттєво не зміниться, а ось 11 січня в Укргідрометцентрі очікують короткочасне підвищення температури, яке буде достатньо відчутним, тобто температура підвищиться до 2-8 градусів морозу вранці 11 січня.

Проте, за словами М.Кульбіди, це потепління буде короткочасним, оскільки після проходження ще одного атмосферного фронту, який пройде 12-13 січня, температура повітря знову знизиться і становитиме 13 січня вночі 12-18 градусів морозу, а вдень – 10-4 морозу.

- 14-15 січня в Україні утримається ще холодна погода, переважно від 13 до 19 градусів морозу вночі і вдень від 6 до 12 морозу”, - підкреслив він.

Водночас, за словами М.Кульбіди, 16-18 січня в Україні слід очікувати чергового відчутного підвищення температурного режиму в Україні.

Як повідомлялось раніше, за прогнозами Укргідрометцентру на сьогодні в Україні очікуються істотні опади переважно у Південних і Східних регіонах України.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта