Сильні снігопади засипали половину України. Негода йде до Криму (ВІДЕО)

http://life.obozrevatel.com http://life.obozrevatel.com

У такій різкій зміні погоді синоптики звинувачують середноземноморський циклон.

За оперативними даними станом на ранок 15 березня об’єкти транспортного комплексу та поштового зв’язку працюють без значних ускладнень. На автомобільних дорогах загального користування для покращення проїзду залучено 1607 одиниць техніки та 2385 дорожніх працівників, - повідомляє УНН.

Упродовж минулої доби снігові опади спостерігались у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях, де випало від 30 до 60 см снігу в горах. Невеликий сніг йшов у Волинській, Рівненській та Тернопільській областях. У Чернівецькій, Хмельницькій, Одеській, Житомирській, Київській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській та Чернігівській областях місцями дощило.

Станом на 6 ранку 15 березня продовжуються снігові опади у Львівській, Закарпатській, Волинській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській та Тернопільській областях. У Чернівецькій, Хмельницькій, Одеській, Житомирській, Київській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Вінницькій та Чернігівській областях йде дощ.

Дорожники проводять обробку проїзних частин доріг протиожеледними матеріалами та розчистку їх від снігу у західних областях.

Дорожні організації Укравтодору працюють цілодобово.

Каналом Керч-Єні-Кале очікують проходу 10 суден з півночі та 26 суден з півдня, з них до Керченського порту – 2 судна.

Рух Бузько-Дніпровсько-Лиманським та Херсонським каналами не здійснюється через сильний вітер.

Аеропорти працюють у штатному режимі.

Сьогодні та завтра у Криму вируватимуть сильний вітер та зливи, - повідомляє ТСН. Оголошено штормове попередження. У різкій зміні погоди синоптики винуватять середземноморський циклон. Швидкість вітру сягатиме 20, а подекуди 25 метрів за секунду. У вихідні в Криму різко похолоднішає. Вночі навіть чекають морозів, а вдень – мокрого снігу. ДАІ закликає водіїв до обережності.

Джерело: тсн, унн
Автор: Администратор сайта