Солдат врятував ракети від злодія на Харківщині (ФОТО)

Крадія затримав черговий солдат.

За інформацію регіонального медіа-центру МОУ, вночі на територію 302-го зенітного ракетного полку Повітряного командування «Центр» через паркан переліз невідомий чоловік. Він крадькома направився до військового об'єкту, проте злодія помітив черговий солдат.

- Коли порушник військового об’єкта перетнув межу посту, солдат Андрій Сипко спочатку подав команду: «Стій, хто йде?». Проте, невідома особа продовжувала рухатися у напрямку посту. Лише після команди: «Стій, стрілятиму!», невідомого й було зупинено, - сказав заступник командира полку з виховної роботи майор Андрій Мерзлих.

Порушника зв’язали і викликали міліцію. Зараз особу та наміри прибуття на пост молодика з’ясовують правоохоронці.

За хорошу роботу солдату строкової служби Андрію Сипко оголошено п’ять діб позачергової відпустки. Також ім’я військовослужбовця подано на заохочення почесним нагрудним знаком командувача Повітряних Сил Збройних Сил України.
- Найближчим часом його кандидатура розглядатиметься на предмет призначення на вищу посаду. Дуже сподіваюся, що він залишиться служити у нас на контрактній основі, - сказав командир частини полковник Ігор Колєснік.

Автор: Администратор сайта