Співробітника УБОЗ, з вини якого загинули дві жінки, випустили під заставу

http://obozrevatel.com/ http://obozrevatel.com/
Винуватець трагедії був тверезий, стверджують в прокуратурі Харківської області.

37 - річний співробітник УБОЗ , який 21 грудня влаштував у Харкові ДТП зі смертельним результатом , залишився на волі. Про це повідомили в прокуратурі Харківської області. Суд визначив для нього заставу в 28 тис.грн, повідомляє “Комсомольськая правда в Украине”.

Аварія сталася на вулиці Білій Акації . Правоохоронець за кермом "Тойоти" не впорався з керуванням , вилетів на зустрічну смугу і врізався в автомобіль "Хюндай". 60 -річна пасажирка " Хюндая " померла на місці аварії , її 31 -річну дочку і 9 -річну внучку доставили в невідкладну. 25 грудня жінка-водій померла, дитина все ще в лікарні.

Співробітникам прокуратури за попередніми експертизами вдалося встановити , що чоловік на момент аварії не був п'яний. У відомстві спростували також і те, що він втік з місця злочину. За інформацією правоохоронців, винуватець аварії після зіткнення відправився в лікарню, так як у нього були незначні удари. За дверима лікаря його вже чекали міліціонери для взяття свідчень.

Після події співробітник УБОЗ написав заяву про звільнення з органів, але наказ про його звільнення з займаної посади поки не підписаний. Прокуратура збирається подати апеляцію до суду з приводу зміни запобіжного заходу із застави на арешт. Якщо спочатку чоловіка звинувачували у скоєнні злочину по другій частині статті 286 ( "Порушення правил дорожньої безпеки, що спричинили смерть потерпілого" ), то зараз справу перекваліфікували по третій частині ("Порушення правил дорожньої безпеки, що спричинили смерть кількох осіб"). Підозрюваному загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта