Стадо корів викрали двоє молодиків на Харківщині

22 серпня оперативно-розшукові дії розпочали працівники Ізюмського МВ ГУМВС України в Харківській області після того, як стало відомо про те, що двоє невідомих на пасовищі в селі Куньє відкрито заволоділи двома 980-кілограмовими коровами бурої масті

До місця події направилась слідчо-оперативна група. Завдяки свідку події вдалося дізнатися деякі прикмети чоловіків та марку машини, на якій вони зникли з місця злочину, повідомляє сайт ГУ МВС України в Харківській області.

Вже наступного дня працівники сектора карного розшуку міськвідділу вийшли на слід викрадачів. Ними виявились 28-річний непрацюючий громадянин іншої країни, який перебуває в розшуку в Брянській області за скоєння крадіжки, та 48-річний непрацюючий мешканець Донецької області. Чоловіки затримані в порядку статті 115 КПКУ, утримуються в ізоляторі тимчасового тримання Ізюмського МВ.

Наразі корови повернуті власникові, автомобіль перебуває на штрафному майданчику Ізюмського МВ.

СВ МВ порушена кримінальна справа. Молодикам загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Як було встановлено під час слідства, чоловіки причетні до скоєння подібних злочинів на території сусідніх районів. Виявилось, що у їхньому кримінальному доробку крадіжки двох 500-кілограмових корів та телиці, вагою 250 кг, яких вони продали в іншій області, а також крадіжка двох корів 7-ми та 9-ти років.

Автор: Менеджер сайта