Стрілянина на площі Свободи у Харкові (ФОТО)

Ввечері 20 травня на площі Свободи, неподалік від виходу з метро «Університет» в саду імені Шевченка стався конфлікт.

За словами проросійських мітингувальників, які в цей момент мітингували біля пам'ятника Леніну, невідомі люди атакували одного з лідерів руху «Боротьба» Дениса Левіна, звучали постріли. Ніхто не постраждав. Хто брав участь у конфлікті і що саме сталося, тепер з'ясовує міліція.

Прес-служба організації «Боротьба» розповсюдила інформацію про те, що Левіна намагалися викрасти так звані чорні чоловічки.

В "Боротьбі" заявили, що Левіну наділи наручники, намагаючись захопити його. Але активісти, які опинилися поруч, відбили "боротьбиста", в результаті чого Левіну та товаришам вдалося сховатися.


У свою чергу в Головному управлінні МВС України в Харківській області заявили, що близько 19.20 до оператора служби "102" надійшло повідомлення про те, що невідомі особи на площі Свободи вчинили хуліганські дії. За вказаною адресою виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. Вони встановлюють і опитують свідків події, збирають речові докази, проводять необхідні заходи для встановлення всіх обставин даної події.

У міліції підкреслили, що до даного інциденту не мають ніякого відношення ні представники політичних партій, ні співробітники силових структур.

Співробітники СБУ в цій ситуації не брали участь.

Автор: Администратор сайта