Стрілянина під Харковом: під час затримання порушник чинив опір. Фото

Фото: Tert.am Фото: Tert.am
10 січня о 06.50 до правоохоронців надійшло повідомлення від жителя міста Дергачі про стрілянину на вулиці.

Поліцейські, які прибули за викликом, невдовзі знайшли хулігана на залізничній зупинці — чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і намагався чинити опір, коли працівники групи реагування патрульної поліції вилучали у нього зброю. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області. 

З’ясувалося, що 24-річний хлопець, мешканець селища Козача Лопань, приїхав до міста Дергачі у гості до знайомої. Між хлопцем та дівчиною виникла сварка, після чого парубок пішов до залізничного вокзалу, а по дорозі зробив кілька пострілів зі зброї. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Порушника було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Речові докази вилучено — встановлено, що зброя, з якої хлопець здійснював постріли, зареєстрована та належить його батькові.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, що карається від 3 до 7 років позбавлення волі.

Читайте також: На Харківщині затримали дезертира. Фото

Микола Мельник