Стрілянина по підлітках під Харковом: встановлено обставини події. Відео

18 грудня 43-річний харків’янин приїхав до Чугуївського району. При собі чоловік мав мисливську зброю з усіма необхідними дозвільними документами. Вирішивши пристріляти зброю, він здійснив кілька пострілів у бік залізобетонних плит, які були розташовані на відкритій місцевості.

В результаті події двоє місцевих мешканців – 17- та 19-річний хлопці, які в цей час поблизу збирали металобрухт, отримали вогнепальні поранення. Про це повідомив заступник начальника Чугуївського відділу поліції Дмитро Грінчак.

Нагадаємо, постраждалих було госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої лікарні, знадобилося хірургічне втручання. Стан здоров’я 17-річного хлопця стабільно тяжкий, а іншого потерпілого, 19-річного молодика, у тяжкому стані медики транспортували до лікарні міста Харкова.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Двох підлітків розстріляли з мисливського карабіна. Фото

Микола Мельник