Стрілянина у Харкові — в області ввели в дію операцію «Сирена». Фото, відео

Фото:hk.npu.gov.ua Фото:hk.npu.gov.ua
За попередньою інформацією правоохоронців, двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера поліції.

16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській у Немишлянському районі двоє невідомих напали на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України, інформує ГУ НПУ у Харківській області. 

Станом на 10.30 встановлено, що, коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили правоохоронця та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї йому в голову. Після цього негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору.

Фото з місця події

Офіцера з пораненнями голови та шиї доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Тим часом працівники поліції вживають усіх заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання. У місті та по області введено план з розшуку та затримання озброєних злочинців «Сирена».

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). 

Поліція Харкова звертається до громадян з проханням, якщо вам відома будь-яка інформація або ви стали свідком події, повідомити поліції за телефонами: 7059300, 93-80-00, 93-50-40 або 102.

 Читайте також: За електроенергію – по-новому: що необхідно знати про законодавчі нововведення