Сутенера, який віз харків'янок до Росії, затримали на вокзалі

http://pressano.com/ http://pressano.com/
Дівчат чоловік шукав у готелях Першої столиці.

Кримінальний бізнес налагодив раніше засуджений 30-річний росіянин. На слід зловмисника вийшли працівники Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.
Свою протизаконну діяльність чоловік розгорнув на початку січня. Для реалізації злочинного плану він, попередньо змовившись з іншими особами та використовуючи соціальну мережу в Інтернеті, втягував молодих жінок в заняття проституцією.

Працівниками міліції було встановлено, що у середині січня в приміщенні одного з харківських готелів росіянин завербував двох дівчат, 26 та 27 років, для виїзду до Російської Федерації з метою передачі їх іншим особам для подальшої сексуальної експлуатації.

До наступної партії могли також потрапити 23-річна та 25-річна харків’янки, яких він також умовив підзаробити у сусідній державі в якості моделей.

- Під час спроби переправити дівчат до Росії підозрюваний був затриманий працівниками міліції в приміщенні Південного залізничного вокзалу, - розповідає заступник начальника ГУМВС України в Харківській області – начальник кримінальної міліції полковник міліції Ігор Сенчук. - У зловмисника при собі знаходились квитки, зареєстровані на їхні імена. До речі, чоловік має багато кримінальне минуле. Він раніше був неодноразово засуджений на території Російської Федерації за організацію наркокубла, зґвалтування та грабежі.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, про що повідомлено консульство Російської Федерації.

Вказані факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Цього разу мешканець сусідньої держави може потрапити за грати на 12 років.

Автор: Администратор сайта