Теплотрасу прорвало у центрі Києва. Машини купаються в окропі та парі (ВІДЕО)

http://www.day.kiev.ua http://www.day.kiev.ua
Сьогодні вранці, 16 квітня, в центральній частині Києва на під'їзді до мосту Патона утворилася величезна яма, викликана проривом теплотраси.

Автомобілям довелося їхати по потоках окропу при обмеженій видимості через сильну пару. НП сталася в районі площі Героїв Великої Вітчизняної війни - на вулиці Лаврській, біля перехрестя зі Старонаводницькою, повідомляє Корреспондент. На під'їздах до площі, з якої здійснюється в'їзд на міст Патона з правого берега, утворилися затори. Аналогічна пробка утворилася і на бульварі Дружби Народів з іншого боку площі.

В Інтернеті з'явилося відео, де відображений затор спровокований аварією на теплотрасі: машини повільно пересуваються крізь пар по залівшему дорогу окропу. Відео зроблене за допомогою автомобільного відеореєстратора.

У КМДА повідомили, що фахівці почали ремонт пошкодження тепломережі на перетині вулиць Лаврської і Старонаводницькій.

Як повідомили в Київенерго, "пошкодження магістральної тепломережі діаметром 700 мм спричинило провал асфальту і супроводжувалося витоком теплоносія на поверхню". Також Київенерго назвало причину пошкодження: "Зношеність даної ділянки тепломережі, яка була прокладена в кінці 1970-х років. Реконструкція цієї ділянки запланована підприємством на 2013 рік. Роботи планується почати після завершення опалювального сезону".

Тим часом, на перетині вулиць Лаврсокй і Старонаводницької на тиждень обмежили рух.

Джерело: Корреспондент
Автор: Администратор сайта