Молодь Харківщини виступила проти насильства і фашизму

http://www.segodnya.ua/ http://www.segodnya.ua/
В Одеській області від численних травм у лікарні помер 29-річний громадянин Росії.

Голова Харківської обласної організації «Молоді регіони » Анастасія Кобець виступила із заявою про трагічні події в Одеській області:

“Як повідомляє видання Таймер , молоді люди , члени ВО « Свобода » , побили 14 вересня жителя Бєлгорода - Дністровського Сергій Цимбаліста. 29- річний хлопець 22 вересня помер у лікарні.
Дана новина викликала хвилю обурення в соціальних мережах і Укрнеті: ціною політичних ігор стала людське життя.
Перш за все, це трагедія для сім'ї і близьких Сергія. А також - напередодні підписання договору про асоціацію з Європейським союзом - величезна пляма на репутації України . Хіба допустимі такі розправи в сучасних цивілізованих країнах?

Під гаслами любові до батьківщини , оспівування героїзму українцям , які воювали на боці фашистів , ВО « СВОБОДА » будить у молоді не патріотичні почуття , а волає до насильства і жорстокості. У соціальних мережах їхні коментарі сповнені агресії , закликами до бунтів і заворушень. На площах і вулицях країни єдина дія « СВОБОДИ » - це цілеспрямовано руйнування . Руйнування культури , історичної пам'яті , моральних підвалин. Яку країну вони закликають будувати і любити молодь - ту , в якій молодий вбиває молодого ? ВО « СВОБОДА » ще не прийшла до влади - а вже вбиває.

«Молоді регіони » Харківської області приєднуються до вимог громадських організацій Одеси відновити картину страшних подій і знайти винних. Перш за все, в цьому повинні бути зацікавлені правоохоронні органи , які останнім часом зобов'язані відновити довіру українців до своєї роботи.

Ми , молодь , яка виступає за мирне майбутнє нашої країни, збереження одвічних людських цінностей - активісти «Молодих регіонів» - висловлюємо щирі співчуття близьким Сергія Цимбаліста. Немає нічого жахливішого для батьків , ніж ховати своїх дітей.

Як шкода , що така до болю прикра , до болю безглузда смерть Сергія повинна послужити попередженням , червоним знаком всьому українському суспільству : фашизм потрібно задушити на корені , зжити його з думок , гасел і дій! »