Трамвай блокував рух на Московському проспекті. Оновлено

Фото: Юлія Шматченко Фото: Юлія Шматченко
Подія сталася 6 лютого близько 08.35 на перехресті вулиці Молочної та Московського проспекту, поблизу станції метро «Захисників України».

За повідомленням свідків, трамвай, який прямував за маршрутом № 27, з невстановлених наразі причин блокував рух транспорту. На місце події прибули рятувальники та «швидка».

«Всі пасажири з громадського транспорту вийшли. Медики із салону трамвая на носилках винесли людину. Рятувальники також заходили до салону та перевіряли підлогу трамвая», — розповіла свідок події Юлія.

У патрульній поліції на запит «СК» відповіли, що сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

За попередньою інформацією поліцейських, водій трамвая маршруту № 27 наїхав на пішохода  — 15-річного підлітка. Потерпілого бригада швидкої допомоги шпитилізувала до лікарні.

Наразі всі обставини пригоди встановлює слідчо-оперативна група.

«Хлопець вирішив перебігти трамвайні колії і, коли стояв трамвай, оббігав ззаду. Чого категорично робити не можна. Тільки спереду. Як результат — натрапив на зустрічний трамвай. І тут найцікавіше — коли його витягли, виявилося, що до коліс трамвая, які б хлопця неминуче пошкодили, залишилися лічені сантиметри. Крім саден — напевно, тільки переляк і нове сакральне знання: трамвай обходьте тільки спереду», — прокоментував ситуацію директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

Юлія Міронюк