Троє людей загинули у вогні за минулу добу на Харківщині

http://www.ua.all.biz http://www.ua.all.biz
Двоє людей загинули через необережне поводження з вогнем, на одному чоловікові загорівся одяг через коротке замикання електричного пристрою.

У приватному будинку в селі Гороховатка Боровського району на вул. Зарічній, 62 внаслідок необережності під час паління господаря оселі, 1970 року народження, загорілись домашні речі на ліжку, а потім почала тліти дерев’яна перегородка.

Вся кімната швидко заповнилась димом. Господар прокинувся не відразу. А коли прокинувся – було вже пізно. Він не встиг вийти з хати і впав замертво, ледь дійшовши до іншої кімнати. Там під час гасіння пожежі його й знайшли рятувальники.
Площа пожежі склала лише 13 кв.м.

О 12:13 рятувальники виїхали на гасіння пожежі до села Руські Тишки Харківського району. На вул. Щорса, 42 також загорілось ліжко внаслідок необережного поводження з вогнем господарки оселі, 1938 року народження. На ліжку знаходилась пухова перина, яка тліла і виділяла багато їдкого диму. Біля ліжка рятувальники виявили тіло господарки.
Площа горіння в даному випадку була також не значна – 7 кв.м. Її загасили о 12:35.

Третій трагічний випадок стався о 12:30 у Харкові на вул. Клочківській, 193 а в одній з квартир на шостому поверсі житлової дев’ятиповерхівки. Внаслідок короткого замкнення електричного пристрою загорілась одежа на чоловікові, 1949 року народження, та диван. Пожежу помітили сусіди. Вони вимкнули електроживлення та загасили вогонь підручними засобами. Пожежно-рятувальні підрозділи в даному випадку не викликались.

Автор: Администратор сайта