Цілителька обікрала клієнтів на тисячі гривень під Харковом

http://novosti-n.mk.ua/ http://novosti-n.mk.ua/
Мешканка Полтавської області рекомендувала себе як особу, що має надприродні здібності та може вирішувати складні життєві ситуації, за що брала чималі гроші.

Чому вона викликала таку довіру з боку сільських мешканців, невідомо, але діяла шахрайка впевнено та мала певний хист вмовляти людей без жалю розставатися з нажитим роками майном. 

Як повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Харківській області, протягом березня жінка встигла ошукати декількох громадян. Поліпшення свого життєвого становища вони так і не відчули, тому вирішили звернутися за допомогою до Богодухівського райвідділу міліції. Невдовзі правоохоронці затримали шахрайку.

Як стало відомо, не працююча жінка приїхала до Богодухова в гості до родичів. Зловмисниця вирішила підправити своє фінансове становище за рахунок місцевих мешканців. За попередніми підрахунками, полтавчанка полегшила гаманці ошуканих клієнтів на 10 тисяч гривень.

За вказаним фактом слідчим відділення Богодухівського РВ відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Кримінальний талант жінки може привести її за грати на 3 роки.

Автор: Менеджер сайта