У Балаклійському районі пограбували «ювелірку». Поліція оголосила розшук. Фото

Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
За інформацією поліції, 25 липня близько 16:35 у селищі Донець троє невідомих у масках увірвалися до ювелірної крамниці та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, заволоділи грошима на суму близько 17 тисяч гривень та ювелірними виробами. За попередніми даними, сума вартості прикрас складає понад 300 тисяч гривень.

Після вчинення розбійного нападу зловмисники втекли з місця злочину на автомобілі Volkswagen Golf III. Наразі введено оперативний план «Сирена».


Прикмети зловмисників:

1. Зріст 180-185 см, міцної статури. Був одягнутий у камуфляжну куртку, чорні штани, кросівки чорного кольору з білими смужками, панаму блакитного кольору, гумову маску на обличчі.

2. Зріст 180-185 см, середньої статури. Був одягнутий в сорочку з довгим рукавом, штани бежевого кольору, чорні кросівки, чорний капелюх з емблемою «NY» та хустку на обличчі. Чоловік має татуювання на лівій руці.

3. Зріст 175-180 см, міцної статури. Був одягнутий в сорочку з довгим рукавом блакитного кольору, чорні штани, чорні чоботи, панаму блакитного кольору та маску на обличчі.


Поліцейські проводять комплексні оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Хто володіє будь-якою інформацією про розшукуваних, прохання звертатись до поліції за телефонами: 102, 2-09-02, 066-951-28-31 чи іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Микола Мельник