У Богодухові жінка вкрала ювелірні прикраси у малолітньої дівчинки — поліція

Фото: Uanews Фото: Uanews
Працівники карного розшуку затримали 39-річну харків’янку.

До поліції звернувся 33-річний житель Богодухова, який розповів про те, що невідома жінка 11 травня обманним шляхом заволоділа золотими сережками його 5-річної доньки. Працівники поліції розшукали підозрювану — 39-річну жінку, яка раніше вже вчиняла аналогічні злочини на території Новобаварського, Холодногірського та Люботинського районів Харківщини.

Поліцейським удалося встановити, що потерпіла дівчинка йшла зі своїм 13-річним братом вулицею міста, коли до них підійшла незнайома жінка, яка почала милуватися золотими сережками, які були на дитині. Підозрювана попросила дівчинку зняти свої прикраси, пояснивши, що бажає ближче роздивитися сережки, оскільки хоче такі самі купити своїй доньці. Після того, як дитина віддала прикраси, шахрайка зникла у невідомому напрямку.

За словами начальника Богодухівського відділу поліції Віктора Шириня, на даний час жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 3 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають. 

Микола Мельник