У харківському притулку для тварин закінчується корм. Фінансування досі немає

http://informvest.com/ http://informvest.com/
Харків'ян знову просять надати допомогу в забезпеченні собак і кішок міського притулку кормом та медикаментами.

Як повідомила директор КП «Центр поводження з тваринами» Юлія Шаповалова, з подібним проханням до жителів міста вже зверталися місяць тому. І ця акція дала свої результати. За цей час вихованцям притулку допомогли близько тисячі харків'ян. Деякі приносили до притулку корм, наповнювачі для туалетів, інші - перераховували кошти на розрахунковий рахунок підприємства. Всього за цей період було зібрано близько 46 тис. грн, які пішли на придбання медикаментів, наповнювачів для котячих туалетів, поводків та інших необхідних речей для утримання тварин.

За словами Юлії Шаповалової, кішки й собаки забезпечені всім необхідним. Але цього достатньо лише на місяць-півтора, після чого тварини можуть почати голодувати, якщо гроші не надійдуть з Казначейства. З нового року грошові кошти так і не були перераховані на потреби підприємства. Крім того, КП вже має заборгованість перед постачальниками, яка складає 1,5 млн грн.

Як повідомили на підприємстві, зараз у притулку утримуються близько 50 кішок і 200 собак. Тваринам - дорослим собакам і кішкам, а також кошенятам і цуценятам - необхідний сухий та вологий корм, субпродукти, медикаменти і наповнювачі для котячих туалетів. Також можна перерахувати кошти на розрахунковий рахунок комунального підприємства «Центр поводження з тваринами». Про більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: 775-30-80.

Автор: Администратор сайта