У Києві загинули 25 чоловік. Убитий журналіст (ОНОВЛЕНО)

http://news.mail.ru/ http://news.mail.ru/

В ході безладів в Києві загинуло 25 чоловік, 241 - госпіталізовано.

Читайте також: ПРЕЗИДЕНТ ЗАКЛИКАЄ ОПОЗИЦІЮ ВИЗНАЧИТИСЯ: З РАДИКАЛАМИ ВОНИ ЧИ НІ

ЄВРОАКТИВІСТИ ШТУРМУЮТЬ ПОСОЛЬСТВА ТА РАЙВІДДІЛИ МІЛІЦІЇ

ЧЕРЕЗ ПРОТЕСТИ У СТОЛИЦІ ЗАГИНУЛИ СЕМЕРО МИРНИХ ЖИТЕЛІВ

Як повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров, станом на 6:00 середи за період з 10:20 18 лютого в заклади охорони здоров'я по медичну допомогу звернувся 351 громадянин, в основному з травмами і вогнепальними пораненнями.

Госпіталізовано 241 учасник масових заходів. Померло в закладах охорони здоров'я за добу - 8 осіб. Крім того, доставлено в Київське міське клінічне бюро судово-медичної експертизи 14 трупів.

Серед госпіталізованих п'ять журналістів.

У ході зіткнень в Києві загинув журналіст газети "Вести" В'ячеслав Веремій. Чоловік перебував у реанімації БСП. Медики оцінювали його стан як украй важкий.

Сьогодні вночі на перехресті Володимирської та Великої Житомирської, навпроти ресторану "Чорне порося", невідомі чоловіки з битами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на Веремія і IT-спеціаліста "Вістей" Олексія Лимаренка. Чоловіки поверталися з роботи на таксі. Коли автомобіль зупинився на світлофорі, з підворіття вибігли чоловіки, почали розгойдувати і закидати машину "коктейлями Молотова".

Таксиста, Веремія і його колегу вони витягли з авто і жорстоко побили. Водій отримав серйозні травми ноги, Лимаренку спотворили обличчя, а Веремій отримав кульове поранення в груди. Потерпілим була надана перша медична допомога.

Також, за інформацією РБК-УКраїни, за добу госпіталізували трьох дітей та 79 працівників правоохоронних органів. Дев’ятеро міліціонерів загинули.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта