У Лозовій чоловік хотів поцупити метал та опинився під завалами будинку

Фото: Дніпроград Фото: Дніпроград
Подія сталася 17 січня близько 10 години вечора.

Від співробітників Національної поліції до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вулиці Серпневій, 13 сталась руйнація несучих конструкцій приватного житлового будинку.

В результаті цього під уламками цих конструкцій опинився заблокованим 47-річний чоловік. Він отримав травми і потребував медичної допомоги.

До місця події виїхав Лозівський пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС. Надзвичайники розчистили доступ до постраждалого та деблокували його з-під уламків зруйнованих конструкцій. Каретою швидкої він був госпіталізований до Лозівської центральної районної лікарні.

Наразі слідчі встановлюють обставини даної події.

За попередньою інформацією, як повідомив "СК" начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Харківській області Ігор Лупандін, обвал стався з вини чоловіка, який намагався витягнути металеву конструкцію, на якій, імовірно, трималася основна балка будинку.

— У цьому будинку ніхто не жив. Постраждалий вирішив вилучити металеву конструкцію, що і призвело до обвалу, — додав Ігор Лупандін.

Нагадаємо, 15 січня у Лозовій обвалилася стіна житлового будинку

Читайте також: Стало відомо, коли відновиться ремонт дороги на Лозову