У Лозовій від батьків втекла 16-річна дівчинка

http://www.pressfoto.ru/ http://www.pressfoto.ru/
Втікачка сіла на електричку та поїхала до Полтави.

Про зникнення дитини місцевим правоохоронцям близько третьої години ночі повідомила стривожена 34-річна мешканка Лозової. За її словами, донька після навчання в технікумі вирушила додому, але до цього часу там так і не з’явилася. Самостійні пошуки не дали результату, особливо жінку насторожив той факт, що останні SMS-повідомлення, які вона надіслала своїм подругам містили в собі жахливу фразу «зустрінемося на небесах».

- Відповідні служби розпочали пошуки зниклої дівчини, - розповів заступник начальника Лозівського МВ підполковник міліції Владислав Подушко. - В першу чергу ми відпрацювали місця, де вона зазвичай любила відпочивати, а також опитали друзів втікачки. Про зникнення дівчини були сповіщені усі її знайомі та близькі. Міліція також звернулася до жителів Лозівського району через засоби масової інформації з проханням надати будь-які дані, що сприятимуть встановленню її місця знаходження.

Допомогла знайти дівчину її знайома - жінка випадково зустріла втікачку велекропотязі, який слідував з Полтави до Лозової. Вона відразу повідомила про її місцезнаходження лозівським міліціонерам.

Мандрівницю вони вже зустрічали на пероні. Свій вчинок дівчина пояснила тим, що посварилася з хлопцем та була дуже засмучена цією подією. Після навчання, не роздумуючи, сіла в перший електропотяг і поїхала кататися. Дорогою дитина заснула від впливом пережитих емоцій, а коли прокинулася, зрозуміла, що вже під’їжджає до Полтави.

Автор: Администратор сайта