У матері-наркоманки і вбивці відібрали дочку та віддали бабусі

http://newlifecenter.ru/ http://newlifecenter.ru/
На Харківщині суд позбавив батьківських прав мати, яка має наркотичну і алкогольну залежність та вже вбила одну свою дитину.

Як повідомив Лозівський міжрайонний прокурор Олексій Горбік, до суду з позовом про позбавлення матері батьківських прав звернулася бабуся 13-річної дівчинки. Мати малої не цікавилася її здоров’ям, навчанням та по кілька місяців не бачилася з донькою. Не з’явилася жінка і на судове засідання.
Коштів на утримання доньки мати також не надавала. Дівчинку повністю забезпечували бабуся з дідусем. До того ж жінка не працює, зловживає алкогольними напоями та перебуває на обліку у наркологічному відділенні. Крім того, 3 роки тому вона була засуджена за ненавмисне вбивство своєї 3-місячної дитини. Проте була звільнена від відбування покарання за амністією, оскільки вона мала неповнолітню дитину.

У зв’язку з цим, суд прийняв рішення про позбавлення жінки батьківських прав та про стягнення з неї аліментів на утримання дитини.

Кілька років тому батьківських прав був позбавлений і рідний батько дівчини. Тому, згідно з судовим рішенням, дівчинкою будуть опікуватись бабуся та дідусь.

Автор: Администратор сайта