У наркоторговця під Харковом вилучили понад двадцять кілограмів канабісу

http://donbass.ua http://donbass.ua
33-річний чоловік намагався продати 15 грамів наркотику, але був затриманий транспортною міліцією на ст. Основа під Харковом.

Чоловіка було затримано. Було з’ясовано, що він сам вирощував, обробляв та виготовляв наркотик з метою збуту. При обшуку його помешкання було вилучено понад 22 кг наркотичної сировини.

Наразі громадянина затримано у порядку ст. 115 кримінального кодексу України. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, повідомляє прес-служба УМВС України на Південній залізниці.

На сьогоднішній день підрозділами Управління МВС України на Південній залізниці викрито 425 наркозлочинів, з них 133 – це збут, 94 особи затримано за скоєння цих тяжких та особливо тяжких злочинів.

На сьогоднішній день нашими підрозділами порушено 15 кримінальних справ за контрабанду наркотиків. Особи, які скоїли ці злочини заарештовані. Переважна більшість з них – це громадяни інших держав, які, використовуючи схованки, іншим способом, намагалися ввести в Україну наркотичні засоби для подальшої реалізації або вживання.

Автор: Менеджер сайта