У пожежі на Харківщині загинули двоє малюків

Фото із соцмережі Фото із соцмережі
26 липня о 00:49 в житловому будинку по вул. Островського, 9 села Таранівка Зміївського району сталася пожежа. Повідомлення про пожежу надійшло від бригади "швидкої медичної допомоги".

До місця пожежі було направлено підрозділ служби порятунку з міста Зміїв, повідомляє ДСНС у Харківській області.

 На момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені домашні речі та дерев’яні конструктивні елементи будинку на площі близько 40 квадратних метрів. На місці події знаходилася карета "швидкої допомоги", в якій знаходилися тіла двох неповнолітніх дітей, хлопчики 2012 року народження (близнюки). О 04:35 пожежу було ліквідовано.

З пояснень матері загиблих дітей було встановлено, що увечері вона разом зі своїм співмешканцем залишила самих дітей без нагляду вдома та пішла до своїх знайомих. Повернувшись приблизно о 00:35, вона виявила задимлену оселю. З кімнатибудинку вона винесла своїх дітей, але вже без ознак життя. Після чого жінка викликала медиків, а згодом і пожежно-рятувальну службу. З пояснень сусідів було встановлено, що громадянка, дана жінка, та її співмешканець зловживали спиртними напоями. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта