У пожежі під Харковом загинув чоловік (Фото)

Фото: ДСНС Фото: ДСНС
Подія сталася 17 жовтня о 05:12 у селищі Нова Водолага

Пожежа виникла у приватному будинку, на вулиці Лермонтова, 28. До місця події прибув черговий караул 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС на автоцистерні у складі 5 чоловік особового складу.

Як повідомили у ДСНС, в середині будинку, повністю заповненого димом, знаходились двоє чоловіків. Про це розповіли сусіди.

Під час проведення розвідки, у задимленому приміщенні рятувальники відшукали чоловіка, 1996 року народження, та його товариша (на вигляд близько 30 років).

Вони ледь подавали ознаки життя. Співробітники ДСНС негайно винесли їх на свіже повітря і надали першу медичну допомогу. Вони не припиняли проводити реанімаційні заходи до прибуття бригади швидкої медичної допомоги.

Врешті життя 21-норічному чоловікові було врятоване, але ж його товариш невдовзі помер у Центральній районній лікарні в селі Нова Водолага. Наразі його особа встановлюється.

Площа пожежі склала 15 кв.м. Остаточно ліквідувати вогонь вдалося о 06:40.

За попередніми даними причиною виникнення пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час влаштування та експлуатації електричного обігрівача. Крім того, зі слів сусідів та правоохоронців ці два товариша постійно зловживали спиртним.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта