У сім'ї п'яниць з-під Харкова забрали дитину, яку постійно били

http://chehov-news.ru/ http://chehov-news.ru/
Днями до відділення кримінальної міліції у справах дітей Червонозаводського РВ міста Харкова звернулась мешканка району.

Нещодавно до жінки приїхав родич разом з 10-річною дівчинкою, донькою її сестри.

За словами чоловіка, дитина їм набридла, тому вони вирішили позбавитися рідної крові, віддавши її на виховання тітці. Коли жінка побачила дитину, то була шокована - на дівчинці не було живого місця від синців, повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Харківській області.

Харків’янка негайно написала заяву до міліції про нанесення тілесних ушкоджень її племінниці.

Дитина мешкала у старшого брата заявниці в одному з районних центрів. Її мати живе від запою до запою, не має постійного місця мешкання та роботи. Тому не дивно, що доля власної дитини її аж ніяк не турбувала. Дівчинка не зареєстрована, не має жодних документів, та ніколи не була у школі.
 
В родині рідного дядька, який був змушений дати племінниці притулок, крім дівчинки живуть ще семеро дітей, тому, зрозуміло, що вона була там зайвою та нікому не потрібною. До того ж за найменшу провину її регулярно била дружина дядька.

Працівники міліції направили дитину на обстеження до харківської міської клінічної лікарні, медики якої документально підтвердили наявність у неї тілесних ушкоджень. Дівчинка декілька днів знаходилась у тітки, але взяти її на постійне виховання вона, нажаль, не має можливості.

Тому співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей направили дитину до Харківського обласного притулку для неповнолітніх.

У відношенні її матері працівниками міліції складено адміністративний протокол за статтею 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу про адміністративні правопорушення. Відповідна інформація також відправлена до служби у справах дітей Чугуївської райдержадміністрації, за місцем мешкання родичів дитини.

Автор: Администратор сайта