У туалеті російського потягу українець ховав наркотики (ФОТО)

Фото Східного регіонального управління державної прикордонної служби України Фото Східного регіонального управління державної прикордонної служби України
На кордоні з Харківщиною у потязі прикордонники знайшли 68 г наркотиків.

Як повідомили у Східному регіональному управлінні державної прикордонної служби України, в суботу пізно ввечері в ході прикордонного контролю потягу №78 сполученням «Маріуполь – Москва» в пункті пропуску Козача Лопань прикордонним нарядом під час огляду одного з вагонів було зафіксовано спрацювання службового собаки на туалет біля неробочого тамбуру. Також собака залаяв на 30-річного громадянина України, який їхав у цьому вагоні.

В ході подальшого огляду в туалеті біля неробочого тамбуру під кришкою між трубами опалення було виявлено медичну рукавичку, в якій знаходилася речовина рослинного походження сіро-зеленого кольору.

За вказаним фактом головним інспектором митного поста «Козача Лопань» Харківської митниці Міндоходів складено протокол про порушення митних за ст.483 Митного Кодексу України, та на підставі статті 511 МКУ за цим протоколом речовину сіро-зеленого кольору вилучено.
Вага вилученої речовини складає 68 г.

Також прикордонники виявили наркотики під час контролю потягу №98 «Керчь-Москва». Собака спрацював на праву кишеню штанів пасажира, 51-річного громадянина РФ.

Пасажиру було запропоновано представити вміст його кишень та представити можливо наявні у нього заборонені для переміщення через державний кордон предмети. Після чого громадянин РФ добровільно дістав з правої кишені штанів згорток круглої форми розміром 5,5х5,5 см та повідомив що, там знаходиться наркотичний засіб рослинного походження.

Вага речовини складає 14 г.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта