У Харкові чоловік з ножем накинувся на двох жінок

Фото: ГУНПУ Фото: ГУНПУ
Подія сталася 4 липня близько 11:00. У скоєнні злочину підозрюється 39-річний харків’янин. Наразі він утримується під вартою.

Прибувши до місця події в Індустріальному районі міста Харкова, правоохоронці встановили, що під час спільного вживання алкоголю зловмисник вдарив ножем свою 40-річну сусідку по комунальній квартирі та її подругу — 55-річна жінка отримала проникаюче поранення черевної порожнини та була госпіталізована до Інституту загальної та невідкладної хірургії. Стан її здоров’я медики оцінюють як середньої тяжкості. Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Начальник Індустріального відділу поліції Сергій Мєлєшев розповів, що чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Наразі досудове розслідування триває.

Микола Мельник