Убивця інкасаторів забрав золото та втік за місто до свого спільника (ФОТО, ВІДЕО)

Злочинець, який вчора ввечері здійснив напад на інкасаторів, взяв в основному золото, яке передали на зберігання в банк, а грошей у інкасаторів було небагато.

Про це пишуть "Вести" з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Однак сума збитку поки що невідома.

Нагадаємо, близько 18.00 в районі ломбарду у супермаркету "Клас" на вулиці Командарма Корка невідомий чоловік напав на інкасаторів. У інкасаторському автомобілі знаходилося три людини, вони вже закінчили інкасацію і збиралися їхати.


Злочинець, який перебував на вулиці , відкрив автоматну чергу . Водій машини був убитий на місці. Одному з інкасаторів вдалося втекти, місце його знаходження зараз не розголошується. Другий інкасатор залишився в машині. Злочинець сів у це службове авто і зник з місця події.


Приблизно через дві години машина з проколеними шинами і слідами від куль була виявлена на окружної дороги, в районі селища Липці. Злочинець рухався у бік кордону з Росією. В автомобілі знайшли труп інкасатора. За даними міліції, швидше за все в цій точці злочинця чекав спільник на іншій машині.

Міліція звертається до усіх громадян за допомогою. Правоохоронці просять громадян повідомити будь-яку інформацію про особи зловмисників, місце їх знаходження або обставини скоєння злочину за телефоном «102», або іншим зручним для вас способом.

Джерело: Вести
Автор: Администратор сайта