Убивцю інкасаторів засняли на камеру. Відео та коментарі очевидців

Прес-служба Головного управління МВС у Харківській області розшукує підозрюваного у вчорашньому нападі на інкасаторів.

У міліції в розпорядженні відеозапис, на якому зображений злочинець.

На відеозаписі, поширеному прес-службою Головного управління МВС, видно, як чоловік у білій кепці, з автоматом на плечі, віддаляється, тримаючи в руках сумки. За даними міліції, злочинець втік на автомобілі Volkswagen Transporter з держномером АХ0518СТ.

Нагадаємо, ввечері 17 липня невідомий в упор розстріляв двох інкасаторів та касира, коли вони забирали готівку із супермаркету "Посад" на вул. Садовий проїзд.

Злочинець розстріляв автомобіль у дворі житлового будинку,  як все відбувалося бачили або чули десятки людей. Віталій Мірошников щойно повернувся з роботи, коли почув автоматну чергу. Чоловік запевняє: служив в армії, тому з феєрверком б її не сплутав.  Його дружина Людмила каже: під кулі буквально дивом не потрапили випадкові свідки нападу - злочин стався поблизу дитячого майданчика.

Нападник зник з місця події на іномарці Volkswagen Transporter темного кольору, якою заволодів під погрозою застосування зброї у цивільної особи одразу після вчинення злочину. Власника даного транспортного засобу вже встановлено.

Автор: Администратор сайта