Українку зґвалтували, забили та підпалили на пляжі в Італії (ФОТО)

Фото "Комсомольской правды" Фото "Комсомольской правды"
41-річна Тетяна Куропятник з Кременчука (Полтавська область) загинула 16 вересня в італійському Бранкалеоне (регіон Калабрія ).

Як пише “Комсомольська правда в Україні”, жінка їздила в Італію на заробітки. За кордон Тетяна поїхала 7 років тому. Вона бралася за будь-яку роботу: була і кондитером , і барменом , і доглядальницею у літнього італійця.

Жінка двічі на рік відвідувала близьких. Однак цього разу напередодні поїздки її обгоріле тіло знайшли в заростях очерету між центральним пляжем та залізницею в Бранкалеоне . Незважаючи на каліцтва, слідству вдалося встановити особу загиблої.

Перед поїздкою до Кременчука Тетяна вирішила засмагнути , відпочити і почала вечорами ходити на пляж. Того вечора до неї підійшов молодий чоловік з непристойним пропозицією. Жінка в близькості відмовила. Хлопець вдарив її каменем по голові. Ще живу зґвалтував її, а потім добив тим же каменем і підпалив тіло, щоб замести сліди.

Підозрюваного знайшли через три дні. Джанлука Бевілаква у всьому зізнався . Відомо, що він з неблагополучної сім'ї, старший брат був судимий і зараз перебуває у в'язниці.

Майже півмісяця вирішувалося питання про похорон Куропятни . Її мати і дочка наполягали на доставці тіла в Кременчук. У Посольстві України в Італії сказали, що транспортування коштуватиме 6 тис. євро. І тоді всі друзі Тетяни в Бранкалеоне, знайомі і просто місцеві жителі вийшли на мітинг під мерію, підключили пресу і домоглися, щоб всі витрати з перевезення тіла оплатила італійська сторона .
А 22 вересня під час фіналу конкурсу краси " Міс Італія " 50 фіналісток разом з глядачами вшанували хвилиною мовчання загиблу українку і всіх жінок , які стали жертвами насильства.

Автор: Администратор сайта