В результаті пограбування в Харкові загинула продавчиня магазину. Фото

Фото: Укрінформ Фото: Укрінформ
Подія сталася 14 квітня — до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з магазинів Основ’янського району скоєно напад на жінку.

Поліцейські встановили, що у крамниці стався конфлікт між продавчинею та покупцем. Під час сварки зловмисник схопив скляну пляшку, якою завдав жінці кілька ударів. Чоловік заволодів грошима з каси — близько 600 гривень, після чого втік. 55-річна жінка у тяжкому стані була доставлена до лікарні, проте через велику втрату крові померла. Про це повідомили у ГУНПУ в Харківській області. 

За словами начальника Основ’янського відділу поліції Ігора Колінка, в ході проведення розшукових заходів оперативники за лічені години затримали жителя міста Люботин, причетного до скоєння злочину. Наразі він перебуває під вартою.

Слідчим відкриті кримінальні провадження за п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкціями статей передбачає тюремне ув’язнення на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Слідство триває.

Микола Мельник