Вагітна жінка промишляла наркотиками під Харковом

http://compliedalwyn11.blogspot.com/ http://compliedalwyn11.blogspot.com/
Міліція впіймала 36-річну вагітну жінку, яка заробляла на життя наркоторгівлею.

За інформацією ГУ МВС України у Харківській області, у Богодухівському районі жінка самостійно самостійно виготовляла небезпечні наркотичні засоби, а потім збувала їх місцевим наркоманам через знайомих осіб.

- Міліціонерами задокументовано факт збуту наркотиків, під час якого жінка продала наркоспоживачу 3 мл екстракційного опію в п'ятикубовому шприці. Матеріали перевірки передані до слідчого відділу РВ та розпочато досудове розслідування, – розповів т.в.о. начальника Богодухівського РВ ГУМВС України в Харківській області підполковник міліції Михайло Аліксейчик.

Як повідомили правоохоронці, жінка вже притягувалася до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину.

Наркотичну речовину у неї вилучили та направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України в Харківській області. Проти громадянки відкрите кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленні волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Автор: Администратор сайта