На Валківську РДА напали хулігани — коментар голови району

http://ru.tsn.ua/ http://ru.tsn.ua/
Близько першої години ночі з суботи на неділю невідомі закидали будівлю райдержадміністрації “коктейлями Молотова”.

Як “СК” розповів голова Валківської райдержадміністрації Олександр Холодний, невідомі розбили вікно першого поверху і кинули дві пляшки з вибуховою сумішшю.

- У цьому місці знаходиться фінансове управління, управління праці і соціального захисту. Загорілася підлога, двері у фінансовому відділі, крісла в управлінні праці, де сидять відвідувачі, коли подають заяви на соцдопомогу, - розповів Олександр Холодний. - Все було у диму, сажі. Охорона викликала пожежних, і за десять хвилин пожежу ліквідували.

За словами голови району, злочинці не нанесли великих матеріальних збитків, але завдали моральної шкоди. Наразі всі працівники райдержадміністрації знаходяться на своїх робочих місцях. На території навколо будівлі ведеться цілодобове чергування.

Слідчим відділом Валківського РВ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 15 років. Наразі за вказаним фактом проводяться подальші слідчі дії.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта