Вантажівка збила насмерть чоловіка під Харковом. Водій втік (ФОТО)

фото прес-служби УДАІ у Харківській області фото прес-служби УДАІ у Харківській області
Водій автомобіля скоїв наїзд на 53-річного пішохода, місцевого мешканця, після чого поїхав, залишивши місце пригоди.

Трагедія сталася приблизно на 533 км автодороги Київ – Харків – Довжанський, поблизу м. Чугуїв. Людина загинула на місці. Водій автівки з місця дорожньо-транспортної пригоди зник.

«Оглянувши місце скоєння дорожньо-транспортної пригоди, ми виявили фрагменти пошкоджених деталей транспортного засобу, який міг бути причетний до даної пригоди, – говорить командир взводу роти дорожньо-патрульної служби ДАІ Місак Кадимян, – я негайно повідомив черговому роти дорожньо-патрульної служби ДАІ про те, що наїзд міг бути скоєний водієм автомобіля Рено Магнум». На перехоплення водія-втікача були зорієнтовані екіпажі ДПС, а також Державтоінспекція сусідніх областей – Луганської та Донецької.

Близько трьох годин знадобилося працівникам ДАІ для встановлення місця знаходження транспортного засобу та водія: на стоянці було виявлено підозрілу автівку з механічними пошкодженнями. 43-річний водій вантажівки, мешканець Луганської області, знаходився в салоні. У розмові зі співробітниками ДАІ він зізнався у скоєному. На питання, чому втік з місця ДТП, пояснив, що злякався.

Наразі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини, а також залишення потерпілого у небезпеці (відповідно ч.2 ст.286 та ч.1 ст.135 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальні провадження. Обставини події з’ясовуються.

Автор: Администратор сайта