Вантажівку з нелегальними сигаретами затримали у Високому на Харківщині

http://esp.md/ http://esp.md/
Водій навіть не знав, що перевозить.

Як повідомляє ГУ МВС України у Харківській області, днями працівники на посту ДАІ в селище Високий правоохоронці зупинили автомобіль «МАН». При перевірці документів виявилося, що 45-річний водій, мешканець міста Львова, прямував до Харкова з вантажем тютюнових та парфумерних товарів.

В ході подальшої перевірки у правоохоронців виникли сумніви, щодо документів на товар і вони запропонували водієві проїхати до Харківського райвідділу для подальшого розгляду. Під час огляду транспортного засобу було виявлено та вилучено 27 ящиків цигарок ( 1 350 шт. ) без акцизних марок. Як з’ясувалося чоловік і гадки не мав, що за товар перевози. Він повідомив працівникам міліції, що днями йому зателефонував знайомий і запропонував підзаробити, а саме поїхати в місто Одеса забрати товар та відвезти по заданому маршруту.

Дана інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Триває слідство.

Автор: Администратор сайта