Вбила чоловіка та інсценувала його самогубство жінка під Харковом

Міліцію викликала фельдшер швидкої допомоги, коли зафіксувала смерть 56-річного чоловіка від ножових поранень.

Подія сталася у селі Краснопавлівка Лозівського району. Коли міліціонери зайшли до квартири, то побачили в кімнаті на підлозі чоловіка, що мав колото-різані поранення.

Його 54-річна співмешканка сльозно розповіла, що чоловік покінчив життя самогубством. Адже вже неодноразово висловлював такі наміри, бо взяв три кредити і не мав можливості їх сплачувати. Жінка стверджувала, що викликала швидку допомогу і до її приїзду сама намагалася привести чоловіка до тями, але так і не змогла.

В той же час, незважаючи на схвильований та збентежений стан, поведінка жінки здалась міліціонерам досить підозрілою. До того ж співмешканка загиблого ще до приїзду слідчо-оперативної групи вимила скривавлений ніж і підлогу в кімнаті.
Під час огляду місця події, версію про те, що чоловік сам вкоротив собі життя, працівники міліції відразу ж відкинули. Висновок судово-медичного експерта спростував версію самогубства – смерть чоловіка настала внаслідок колото-різаного поранення. Такий удар сам собі чоловік не збіг би заподіяти.

Як повідомляють у прес-службі ГУ МВС України в Харківській області, під час опитування жінка, розуміючи, що усі докази та факти проти неї, розповіла усі подробиці вбивства та зізналася у скоєному.

Як з’ясувалося, такому трагічному фіналу знову ж таки передувало тривале алкогольне застілля. Побутова сварка, що виникла згодом, переросла у бійку з використанням ножа.

Слідчим відділенням Лозівського МВ порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує ув’язнення на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Автор: Менеджер сайта